Comicdom Bazaar: Η γιορτή των κόμιξ έρχεται με προσφορές και εκπλήξεις!

Comic από 0,5 ευρώ, συλλεκτικά τεύχη, χιλιάδες παλιά και καινούρια comics και graphic novels κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, όλα όσα βρίσκατε στα  προηγούμενα Bazaar, αλλά και… κάτι παραπάνω θα βρείτε στο Φθινοπωρινό Comicdom Bazaar, που πραγματοποιείται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Impact Hub Athens.

Το… παραπάνω ακούει στο όνομα Athens Comics Library που επίσης στεγάζεται στο Impact Hub Athens, για την οποία, όσοι επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές την ημέρα της εκδήλωσης, θα έχουν έκπτωση 25% στις ετήσιες συνδρομές και 20% στις εξάμηνες

bazaar_comicΟπλιστείτε, λοιπόν, με θετική διάθεση, ντυθείτε σε layers για να είστε προετοιμασμένοι για κάθε τερτίπι του καιρού και επισκεφτείτε τον υπέροχο εσωτερικό χώρο του Impact Hub Athens, συνδυάζοντας την Κυριακάτικη βόλτα σας με πάρα πολλά και υπέροχα κομιξάκια!

Έχοντας το Καλοκαίρι νωπό ακόμα στη μνήμη μας και σε μια προσπάθεια να ξεκινήσουμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται τη νέα σεζόν, το Comicdom προσκαλεί τους φίλους των comics σε ένα ακόμη Comicdom Bazaar! Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, θα έχετε και πάλι την ευκαιρία να εμπλουτίσετε και να ανανεώσετε τις συλλογές σας, με μια επίσκεψη στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).

Οι ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ οι συλλέκτες και αναγνώστες που θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη!

Παράλληλα, όσοι από τους επισκέπτες του Bazaar επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές στην Athens Comics Library, που επίσης στεγάζεται στο Impact Hub Athens, την ημέρα της εκδήλωσης, θα έχουν έκπτωση 25% στις ετήσιες συνδρομές και 20% στις εξάμηνες!

Οπλιστείτε με θετική διάθεση, ντυθείτε σε layers για να είστε προετοιμασμένοι για κάθε τερτίπι του καιρού και επισκεφτείτε τον υπέροχο εσωτερικό χώρο του Impact Hub Athens, συνδυάζοντας την Κυριακάτικη βόλτα σας με πάρα πολλά και υπέροχα κομιξάκια!

Φθινοπωρινό Comicdom Bazaar

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Impact Hub Athens

11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ

Facebook Event

Πληροφορίες για την Athens Comics Library εδώ.