Απόψε η μεγάλη συναυλία της Lana del Rey στο TerraVibe Park

Απόψε το βράδυ η 30χρονη τραγουδίστρια στο πλαίσιο του Rockwave Festival θα δώσει μία και μοναδική συναυλία για το ελληνικό κοινό της στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα. Μαζί της θα εμφανιστούν οι Allah-Las και η Lisa Mitchell.

Η σαγηνευτική 30χρονη κοκκινομάλα με τη μπάσα φωνή, επιλέγει και πάλι τη χώρα μας, για να παρουσιάσει το τελευταίο της άλμπουμ «Honeymoon».

Λίγα λόγια για τη Lana del Rey:

Άρχισε να γράφει τραγούδια στα 18 της και υπέγραψε το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο της το 2007 με την 5 Points Records. Το δεύτερο studio album, η πρώτη της μεγάλη επιτυχία, «Born To Die» κυκλοφόρησε το 2012. Πήγε νούμερο δύο στην Αμερική και ήταν το τρίτο άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις για το 2012. Τα πρώτα πέντε single του άλμπουμ έγιναν επιτυχίες και κατέκτησαν τα τσαρτ. Το τρίτο άλμπουμ της, με τίτλο Ultraviolence, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2014 και έφτασε στο Νο1 του Billboard 200.

Η Lana del Rey άρχισε να τραγουδάει ήταν μικρή, στη χορωδία της εκκλησίας. Όταν ο θείος της τη δίδαξε πώς να παίξει κιθάρα στα 18 της, όπως λέει: «Συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να γράψω πιθανώς ένα εκατομμύριο τραγούδια με αυτές τις έξι χορδές». Όσο για την επαγγελματική ενασχόλησή της με τη μουσική και το τραγούδι, δηλώνει: «Πάντα τραγουδούσα, αλλά δεν είχα σχέδιο να το επιδιώξω σοβαρά. Όταν έφτασα στη Νέα Υόρκη, άρχισα να παίζω σε κλαμπ στο Μπρούκλιν, είχα καλούς φίλους και φανατικούς οπαδούς στην underground σκηνή, αλλά παίζαμε μόνο για μας, επειδή μας άρεσε».

Με ένα προκλητικό καλλιτεχνικό προφίλ που ανέφερε σαν επιρροές της την Britney Spears και τον Kurt Cobain τα φώτα της δημοσιότητας πέσανε πάνω της και η μουσική βιομηχανία υποκλίθηκε μπρoστά της, καθώς αναζητούσε εναγωνίως ένα pop είδωλο που δεν ήταν pop.