Έρχεται το "Colour Day Festival 2016"

Το Colour Day Festival θα είναι και για φέτος το νούμερο #1 event, δημιουργώντας μία Xρωματοχώρα με 50.000 πρωταγωνιστές!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Colour Day Festival έρχεται να απογειώσει τα δεδομένα των ελληνικών φεστιβάλ!

Το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού με τα πιο hot ονόματα της ξένης και ελληνικής μουσικής σκηνής, DJ sets που θα συζητηθούν, special live acts σε ένα 10ωρο ατελείωτο event. Από τις 2 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ ένα ατελείωτο, ξέφρενο, φαντασμαγορικό φεστιβάλ χρωμάτων και μουσικής, θα βάλει χρώμα στην απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού.
Παρουσιαστής – Εμψυχωτής
ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

image (13)

Special backstage news
by Κατερίνα Τσάβαλου

image (11)

Colour Day Festival Line Up

DJs

Star DeeJay Michael Tsaousopoulos
House Twins
Dino MFU
George Siras
Xenia Ghali
Sysex
Mossel
Instamix
Anastasio
Asterios Haritos

Live Acts

Melisses
Faydee
Lariss
Claydee
The Mode
Arva & A.Rammos
A Flow Mobz

STAR DeeJay MICHAEL TSAOUSOPOULOS

Δημιουργικός, αγαπητός, ανεξάντλητος! Τρία, από τα πολλά «επίθετα» που μπορείς να βάλεις δίπλα στην επιβλητική φιγούρα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου με το φανατικό «breakfast» κοινό σε ραδιόφωνο και clubs! Ο Μichael “267”επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για μια μεγαλοπρεπέστατη εμφάνιση, έτσι όπως αρμόζει σε ένα Star DJ!

HOUSE TWINS

Θα μπορούσαν να είναι και αληθινά αδέρφια, αλλά είναι bros στη συνεργασία!
Οι HouseTwins είναι και πάλι κοντά μας προσφέροντας μας παράλληλα και ένα εκπληκτικό Official Anthem, το “Paint The Sky” με τα φωνητικά του Andy Nicolas!

DINO MFU

Ο ιδρυτής της Zero10 Records, έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο της house σκηνής της Ελλάδας! Με πάνω από 200 events ανά χρόνο σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας μας, 9 residency καλοκαίρια στο Cavo Paradiso & Scarpa της Μυκόνου, 100+ επίσημες κυκλοφορίες του label, εκατοντάδες ώρες ON AIR στο ραδιόφωνο, εκατομμύρια YouTube views, flyers και έντονο socializing στο διαδίκτυο – δεν είναι καθηγητής στατιστικών – αλλά ο κατάλληλος άνθρωπος και για να ξεσηκώσει τον κόσμο και να απογειώσει πολύχρωμες νότες στον ουρανό του ΟΑΚΑ! Εργατικός και με ενέργεια, όσο πραγματικά λίγοι, ετοιμάζει ένα set έκπληξη που θα συζητηθεί! Λεπτομέρειες … εντός Colour Day Festival!

GEORGE SIRAS

Πολλοί τον αποκαλούν Master, άλλοι πάλι «δάσκαλο»! Mε όποιον τίτλο κι αν τον αποκαλέσεις ο George Siras είναι και θα είναι, ο κορυφαίος House DJ που πέρασε από τα DJ booth στην Ελλάδα! Αποτελεί το βασικό resident DJ του Cavo Paradiso, για σχεδόν 2 δεκαετίες και έναν από τους καλύτερους DJs που έχουν παίξει με σετ τους στο Ελληνικό ραδιόφωνο! Φέτος «εκπαιδεύει» στη κυριολεξία νέες φουρνιές από φιλόδοξους DJs στο «DJ Survival» school!

XENIA GHALI

Είναι διάσημη, όμορφη και η πρώτη «κυρία» που αναλαμβάνει τα DJ booth του Colour Day Festival! Με μόνιμο jet lag από τις μετακινήσεις στην Αμερική και με εντυπωσιακές συνεργασίες στο ενεργητικό της, η Xenia Ghali, μετά το χαμό που έχει προκαλέσει στο Billboard dance chart, με το κομμάτι της «Under These Lights» θα βρίσκεται on stage στις 18 Ιουνίου για να βάλει τη δική της ροζ uplifting πινελιά στον παλμό του φεστιβάλ!