Θα "σιγήσει" για 5 χρόνια η φωνή της Αντέλ

Η βελούδινη φωνή της Αντέλ δεν θα ξανακουστεί – τουλάχιστον  ζωντανά – για τα επόμενα πέντε χρόνια, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια θέλει να αφιερώσει όλο της τον χρόνο στον 3χρονο γιο της, όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την MailOnLina, η Αντέλ ετοιμάζεται να κάνει «πενταετές διάλειμμα από τη μουσική μετά από την παγκόσμια περιοδεία της για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον 3χρονο γιο της Αγγελο».

Σύμφωνα επίσης με την εφημερίδα The Sun «η Αντέλ έχει εξομολογηθεί στους κοντινούς φίλους της ότι θα αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για πέντε χρόνια, πριν το επόμενο άλμπουμ της. Είναι ακόμα πολύ νέα μαμά και δεν θέλει να χάσει το μεγάλωμα του γιου της. Αυτό βέβαια θα είναι σκληρό για τους φαν της».

Σημειώνεται ότι η Αντέλ ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της τον περασμένο μήνα, με 105 παραστάσεις σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Η περιοδεία αναμένεται να ολοκληρωθεί το Νοέμβριο, οπότε και η ίδια θα σταματήσει για πέντε χρόνια τις μουσικές της εμφανίσεις.

Σημειώνεται ότι η Αντέλ επέστρεψε στο προσκήνιο τον Νοέμβριο με το τελευταίο της άλμπουμ, «25» το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία, αφού είχε κάνει ένα διάλειμμα 3 ετών για τη γέννηση του γιου της. Τώρα,  ετοιμάζεται να “εγκαταλείψει” τους θαυμαστές της για δεύτερη φορά για χάρη του μικρού.