Βιβλία από 1 ευρώ στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Δεκαήμερο bazaar με βιβλία που διατίθενται ακόμη και στην συμβολική τιμή του 1 ευρώ πραγματοποιείται στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) από σήμερα, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.

Στο Bazaar διατίθενται βιβλία για μικρούς και μεγάλους από μια ευρεία γκάμα θεματικών.

bazaarΟι αναγνώστες θα βρουν σε μοναδικές τιμές έργα πολυβραβευμένων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν σε πολύ χαμηλή τιμή ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές μελέτες και εύστοχες αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων. Μεγάλες προσφορές περιμένουν και τους μικρούς μας φίλους, από μια ευρεία γκάμα τίτλων που περιλαμβάνει ιστορίες με τους δημοφιλείς ήρωες της Disney, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων και πολλά ακόμα έργα αγαπημένων συγγραφέων των παιδιών.

Από τις 24 Φεβρουαρίου στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ θα βρείτε επίσης έντεκα πακέτα pocket, έντεκα μοναδικούς συνδυασμούς των αγαπημένων σας pocket στην απίθανη τιμή των 9,90 €. Δυο δυο στην τσέπη σας. Δείτε τα ΕΔΩ!

Εδικά για τα παιδιά, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ήρωα τον μικρό δεινόσαυρο Σαυρή.

Ημερομηνίες και τις ώρες του bazaar:
24 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2016
• Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι