Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση....στην κρεβατοκάμαρα!

Μιλήσαμε για τους τέλειους τρόπους διακόσμησης στην κουζίνα, το σαλόνι και τους εξωτερικούς χώρους, αλλά δεν αναφερθήκαμε στο πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού. Τον προσωπικό σου χώρο, όπου χαλαρώνεις και θες να είναι φτιαγμένος ‘από τα χεράκια σου’ ώστε να προσθέσεις το δικό σου ιδιαίτερο touch. Τώρα που κοντεύει η ώρα του στολισμού στο σπίτι, προτού προμηθευτείς τα απαραίτητα, δες πώς θα στολίσεις την κρεβατοκάμαρά σου σε Christmas mood εύκολα και σχετικά οικονομικά.

1. Είναι σπάνιο να μπεις σε μία κρεβατοκάμαρα και να μην δεις φωτογραφίες από φίλους και αγαπημένους ανθρώπους του ιδιοκτήτη της. Άλλαξε λίγο τη διαρρύθμιση με έναν εύκολο τρόπο: πάρε χριστουγεννιάτικα φωτάκια και κρέμασε στα καλώδια τις φωτογραφίες με μικρά ξύλινα μανταλάκια.

1

2. Και μόνο που το βλέπεις, θέλεις να χωθείς μέσα και να ξαναβγείς την Άνοιξη. Ένα πάπλωμα και μαξιλαροθήκες είναι ικανά να αλλάξουν την όλη εικόνα του δωματίου και τα συγκεκριμένα σε βάζουν απευθείας στο γιορτινό κλίμα.

2

3. Ένα παράθυρο στο δωμάτιο υπάρχει (εκτός από το φως της μέρας και τον ήλιο) για να κάνουμε ό,τι αλλαγές θέλουμε όταν βαριόμαστε. Γι αυτό και τα φετινά Χριστούγεννα θα κρεμάσεις σειρές από φωτάκια σε διάφορα σχήματα, όπως είναι τα αστέρια, και θα βάλεις από κάτω διάφορες μικρές φιγούρες από ταράνδους, ξωτικά και Άγιους Βασίληδες.

3

4. Τα δεντράκια είναι πάντοτε η εύκολη λύση για κάποιον που θέλει να κάνει πιο γιορτινό το χώρο χωρίς να το πολυσκεφτεί. Αν έχεις δωμάτιο στο οποίο κυριαρχεί το λευκό, επίλεξε ένα λευκό δέντρο και μία μεγάλη διακοσμητική λευκή χιονονιφάδα.

4

5. Να και μία πρόταση που μπορείς να εφαρμόσεις ολόκληρη τη χρονιά δημιουργώντας ένα ‘ονειρικό’ κλίμα στην κρεβατοκάμαρα. Κρέμασε κρίκους από το ταβάνι για λευκές κουρτίνες και βάλε διάσπαρτα μερικά φωτάκια.

5

6.Βάλε κόκκινη κορδέλα και φιόγκο στη λευκή πόρτα του δωματίου σου. Απλό, λιτό κι απέριττο. Και δεν σε κάνει να ξεχνάς τις επικείμενες γιορτές.

6

Πηγή: http://www.dona.gr/christougenniatiki-diakosmisi-stin-krevatokamara/6/