Ο ντι Κάπριο θα ήθελε να ενσαρκώσει τον Λένιν

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Welt am Sonntag ο αμερικανός ηθοποιός τόνισε πως πάντοτε τον ενδιέφερε η ρωσική ιστορία και θα το έβρισκε εξαιρετικά ενδιαφέρον το να ενσαρκώσει κάποια στιγμή κάποια από τις μεγάλες μορφές της χώρας.

Η συγκεκριμένη μάλιστα τοποθέτηση του αμερικανού αστέρα δεν άργησε να βρει πρόσφορο έδαφος καθώς η ρωσική εταιρεία παραγωγής ταινιών Lenfilm και πιο συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας Valeriy Karlov τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, όπως σημειώνει το skai.gr: «θα ήταν όντως εξαιρετικά ενδιαφέρον εάν ο Λεονάρντο ντι Κάπριο ενσάρκωνε τον Λένιν. Δεν σας κρύβω δε πως το έχουν συζητήσει αρκετές φορές καθώς ο κύριος Ντι Κάπριο μοιάζει και φυσιογνωμικά με τον Λένιν σε νεαρή ηλικία».

Φυσικά οι θέσεις αυτές απέχουν σημαντικά από την υλοποίηση, καθώς το Κομμουνιστικό Κόμμα δεν «καλοβλέπει» τη συγκεκριμένη συνεργασία με τον Αμερικανό ηθοποιό και μέσω διαρροών τόνισε πως μόνο ένας Ρώσος ηθοποιός θα ήταν ιδανική επιλογή για έναν τέτοιο ρόλο.