H έκθεση για την Οντρεϊ Χέπμπορν που θα γίνει τον Ιούλιο και ήδη μιλάνε όλοι για αυτήν

Στο υπόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται σήμερα η περίφημη National Portrait Gallery βρισκόταν παλιά ένα night club, το Petite Sauce Tartare. Εκεί εμφανιζόταν μια μικροσκοπική χαριτωμένη μελαχρινή που έμελλε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου: Η Όντρεϊ Χέπμπορν.

audreyhepburn-interior-9

Σε αυτήν είναι αφιερωμένη η μεγάλη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από τον Ιούλιο του 2015 στο Λονδίνο, εκεί που ξεκίνησε την καριέρα της, πριν απογειωθεί με το «Breakfast at Tiffany’s» και τη «Sabrina. Το σόου ξεκινά ακριβώς την εποχή που συμπληρώνονται 65 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της Χέπμπορν ως χορεύτριας και μέλους της χορωδίας στο Petite Sauce Tartare at Ciro’s.

A Norman Parkinson photograph of Audrey Hepburn: 'She had a very clear idea of how she wanted to be

Η έκθεση θα παρουσιάσει με μοναδικό τρόπο τη ζωή της, την καριέρα της, τη φιλοσοφία της και βέβαια την ιδανική σχέση που είχε με τον κορυφαίο μόδιστρο Hubert de Givenchy. Yπήρξε η απόλυτη μούσα του -το στυλ που μαζί δημιούργησαν ακόμα εμπνέει σχεδιαστές και γυναίκες. Η ίδια έλεγε: «Μόνο μέσα στα ρούχα του νιώθω ο εαυτός μου».
6f32eb21fbd77c2c3f337e639b17844a

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/181042/h-ekthesi-gia-tin-ontrei-hepmporn-poy-tha-ginei-ton-ioylio-kai-idi-milane-oloi-gia-aytin#ixzz3KvArmZma