"Μικρά βιβλία που δίνουν μεγάλη χαρά!" από το "Μεταίχμιο"

Την ευκαιρία, αυτές τις γιορτές, να χαρίστε απλόχερα, αλλά και ανέξοδα, χαμόγελα και… βιβλία  σε όσους τα έχουν ανάγκη σας δίνουν οι εκδόσεις “Μεταίχμιο”, μέσω της πρωτοβουλίας  #prosferwpocket:  Μικρά βιβλία που δίνουν μεγάλη χαρά!

 Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας έως τις 10 Ιανουαρίου 2016, και να αυξήσετε τον αριθμό των βιβλίων που θα χαρίσουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο: με 500 συμμετοχές θα δοθούν σε άπορες οικογένειες 50 βιβλία, με 1.000 συμμετοχές 100 βιβλία και ούτω καθεξής!

Συμμετέχοντας σε αυτή την πρωτοβουλία, μπαίνετε αυτομάτως σε κλήρωση με έπαθλο μία βιβλιοθήκη γεμάτη pocket! Ο μεγάλος νικητής θα αποκτήσει και τους 52 τίτλους που κυκλοφορούν σε μορφή pocket από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, και συγχρόνως μία βιβλιοθήκη, ευγενική προσφορά της εταιρείας Κ. ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ Α.Ε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου 2016 και το όνομα του τυχερού που κερδίζει τη βιβλιοθήκη με τα pocket θα ανακοινωθεί στο www.metaixmio.gr την επόμενη μέρα, 12 Ιανουαρίου.

Δείτε όλα τα βιβλία pocket των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΔΩ.

Μη χάσετε το χριστουγεννιάτικο POCKET PARTY@ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στις 21 Δεκεμβρίου 2015. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.