Μωρό από ατόφιο χρυσάφι

Από τις εκδόσεις “Πόλις” κυκλοφορεί το βιβλίο “Μωρό από ατόφιο χρυσάφι” της Margaret Drabble, σε μετάφραση Κατερίνας Σχινά.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

mwroapoxrysafiΤο Μωρό από ατόφιο χρυσάφι είναι η ιστορία της Άννας, ενός ακτινοβόλου πλάσματος, της μητέρας της, της Τζες, και της κοινότητας που τις περιβάλλει. Η χαρούμενη και καλότροπη Άννα είναι ο αμετάβλητος, σταθερός πυρήνας ενός ταξιδιού που εκτείνεται σε πολλές δεκαετίες και πολλές ηπείρους, και ορίζει τη ζωή όσων την αγαπούν.

Συναρπαστική και βαθιά συγκινητική αποτύπωση της οικογένειας, της φιλίας και των μορφών που παίρνει το ενδιαφέρον μας για τους άλλους, το μυθιστόρημα δεν αναδεικνύει μόνο το λογοτεχνικό μέγεθος της Μάργκαρετ Ντραμπλ, αλλά και την εξαιρετική της ικανότητα να ηλεκτρίζει και τον νου και την καρδιά.

Έγραψαν για το βιβλίο:

Στο θαυμάσιο καινούργιο μυθιστόρημα της Μάργκαρετ Ντραμπλ, μια πλούσια, πολυδιάστατη αφηγηματική φωνή επιτυγχάνει ένα χορικό μεγαλείο που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με τα προηγούμενα έργα της.
Stevie Davies, Independent

Συναρπαστικό και αναπάντεχα πλούσιο… Ένα εξαίρετο μυθιστόρημα που επιβεβαιώνει ότι η Ντραμπλ αποτελεί εθνικό θησαυρό.
Daily Mail

Πότε πότε, σκοντάφτεις σε μια πρόταση τόσο ακριβή και λυρική που σε σταματά.
Elizabeth Day, Observer

Οδυνηρά σοφό.
Wall Street Journal

Ένα έξυπνο βιβλίο για τους τρόπους με τους οποίους ερμηνεύουμε την εσωτερική ζωή μας.
Sunday Times

Το ύφος της Ντραμπλ διαθέτει την όμορφη, βαθιά στιλπνότητα της επιφάνειας ενός πιάνου Steinway. Οι κοινωνικές της παρατηρήσεις είναι συχνά ενοχλητικά οξυδερκείς και η υπόγεια ειρωνεία της θαυμαστή.
Literary Review