Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών

Στην νέα περιπέτεια φαντασίας «Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών», ο Βιν Ντίζελ είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα στην πιο επική μάχη που έχει δώσει ποτέ!

Ο ίδιος ο Diesel υποδύεται τον Kaulder, έναν υπεραιωνόβιο κυνηγό μαγισσών, που η κατάρα μιας κακίας μάγισσας του μεσαίωνα, του στέρησε τη θνητότητα του. Οκτακόσια χρόνια μετά ο Kaulder δεν έχει αλλάξει ούτε μυαλά ούτε καριέρα κι αντί να βρει κάτι πιο προσοδοφόρο, εξακολουθεί να κυνηγάει μάγισσες στο σημερινό Μανχάταν. Όταν ο 36ος κατά σειρά ιερέας που τον βοηθάει σε αυτή την καταδίωξη, πέσει θύμα μαύρης μαγείας το βράδυ της συνταξιοδότησης του, ο Kaulder θα αποφασίσει να πάρει εκδίκηση άμεσα, επιστρατεύοντας έναν νέο βοηθό αλλά και μια καλή μάγισσα που θα συμμαχήσει μαζί του.

Την τελευταία την υποδύεται η Rose Leslie, η Ygritte του “Game of Thrones”, που μαζί με τον Michael Cane αποτελεί κι ότι πιο ενδιαφέρον έχει να επιδείξει αυτό το βαρετό blockbuster, που χωρίς τους A-listers στο cast του, μάλλον θα ‘χε καταλήξει εξαρχής στα ράφια των βίντεο κλαμπ. Η σκηνογραφία και τα εφέ κάνουν ότι μπορούν για να αποδείξουν ότι κάποιος οραματίστηκε με λεπτομέρεια τον κόσμο της ταινίας, ωστόσο το σενάριο προδίδει την έλλειψη ενός σοβαρού δραματουργού που εκτός από το να εφεύρει ένα σύμπαν είναι ικανός και να στήσει μια στοιχειώδη πλοκή μέσα σε αυτό.