Πάρτε μια γεύση από το νέο τραγούδι της Adele

H Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele αποφάσισε να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στους θαυμαστές της, κυκλοφορώντας ένα teaser ενός τραγουδιού από το νέο της δίσκο, οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, με τον τίτλο «25». Αυτή θα είναι η πρώτη της δισκογραφική δουλειά μετά το «Skyfall» του 2012, που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Τo teaser 30 δευτερολέπτων προβλήθηκε κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος της μουσικής τηλεοπτικής εκπομπής X-Factor, χθες, Κυριακή. Οι τηλεθεατές, ξαφνιασμένοι, είδαν σε μαύρο φόντο να προβάλλονται οι στίχοι του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Hello, it’s me», με την φωνή της Adele να το ερμηνεύει με τη συνοδεία πιάνου.

Από την πλευρά της 27χρονης τραγουδίστριας, ωστόσο, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη δήλωση που να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τη δική της φωνή.

Σύμφωνα με το protothema.gr, πριν το τραγούδι «Skyfall», το οποίο ακούστηκε στην ομώνυμη ταινία του Τζέιμς Μποντ και χάρισε στην τραγουδίστρια το βραβείο Όσκαρ, η Adele είχε κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2011 το άλμπουμ «21», το οποίο πούλησε πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα.

H πρώτη δισκογραφική δουλειά της ήταν το άλμπουμ «19», το οποίο πούλησε 7 εκατομμύρια αντίτυπα. Η Λονδρέζα τραγουδίστρια γνώρισε την παγκόσμια επιτυχία, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Rolling in the Deep», το οποίο ακολούθησαν οι αντίστοιχα μεγάλες επιτυχίες «Someone Like You» και «Set Fire to the Rain».

Στον νέο, πολυαναμενόμενο δίσκο, φημολογείται πως έχει συνεργαστεί με ονόματα του μουσικού στερεώματος, όπως οι Damon Albarn, Danger Mouse και Tobias Jesso Jr.