Το μήνυμα συμπαράστασης του Parov Stelar στους Έλληνες

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Ejekt Festival έχει ξεκινήσει και υπόσχεται να προσφέρει λίγες νότες διασκέδασης και ένα διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητα των τελευταίων ημερών.

Ωστόσο, οι ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα δεν ήταν δυνατό να αφήσουν ανεπηρέαστο και το εν λόγω φεστιβάλ, το οποίο μεταφέρεται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Φάληρο, ακριβώς δίπλα από την Πλατεία Νερού, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο in.gr.

Μάλιστα ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, Parov Stelar, και headliner στο φετινό φεστιβάλ, πριν μερικές ώρες ανήρτησε ένα βίντεο (μπορείτε να το δείτε πιο πάνω) στην επίσημη σελίδα του στο Facebook απευθυνόμενος στο ελληνικό κοινό λέγοντας:

“Χαιρετώ την οικογένειά μου στην Ελλάδα. Ο “γιος” σας επιστρέφει στο σπίτι την Τετάρτη. Φυσικά γνωρίζω για τις δύσκολες στιγμές που βιώνετε αυτόν τον καιρό, αλλά ελπίζω ότι μπορούμε να περάσουμε ένα βράδυ μαζί την Τετάρτη, χωρίς να σκεφτόμαστε τα πολιτικά. Θέλω να σας μεταφέρω την αγάπη μου, την υποτήριξή μου και πραγματικά ανυπομονώ για αυτήν την ξεχωριστή βραδιά. Για αυτό λοιπόν βαστάτε γερά, είμαστε στο δρόμο για την Ελλάδα και θα σας δούμε εκεί!”

Μαζί με τον Parov Stelar, στη σκηνή του Ejekt Festival την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 θα ανέβουν ακόμα οι: Kadebostany, Glasvegas, Ace2Ace, Steve Aoki, Moon Duo, Night Knight

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εμφανίσεων έχει ως εξής:

17.20 Night Knight
18.15 Moon Duo
19.15 Glasvegas
20.45 Kadebostany
22.05 Parov Stelar
00.20 Ace2Ace
01.15 Steve Aoki

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.30.