Κανονικά η πρεμιέρα της ταινίας «Σχέση 5 με 7»

Λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας, το πρόγραμμα των νέων ταινιών που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες σήμερα  (2/7) έχει τροποποιηθεί.

Με εξαίρεση την ταινία “Σχέση 5 με 7”, η οποία θα βγει κανονικά στις αίθουσες, οι υπόλοιπες νέες ταινίες αναβάλλονται και μεταφέρονται σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχέση 5 με 7

Tου Βίκτορ Λέβιν. Με τους Αντον Γέλτσιν, Μπερενίς Μαρλό, Γκλεν Κλόουζ

Ρομαντική κομεντί, 2014, ΗΠΑ, 95’.
Ενας άχαρος νεαρός συγγραφέας που υποστηρίζει ότι δεν έχει και πολλά κοινωνικά χαρίσματα και, ενώ δεν έχει καταφέρει να εκδώσει ούτε πουμπλί, έχει τα χρήματα να μένει στο Μανχάταν, γνωρίζει στον δρόμο και ερωτεύεται παντρεμένη Γαλλίδα femme magnifique. Το τρομερό είναι πως, με τη σειρά της, τον ερωτεύεται για κάποιον λόγο κι εκείνη, κι έτσι ξεκινούν ένα ρομάντζο που μπορεί να ανθήσει μόνο μεταξύ 5 και 7 το απόγευμα – εν γνώσει του συζύγου της. Φανταστείτε σαν να έχει δει κάποιος πάααααρα πολλές ρομαντικές ταινίες και να θέλει να κάνει ένα υβρίδιο μεταξύ των «Πρωινό στο Τίφανις», «Πριν το ξημέρωμα» και «Τα καλύτερά μας χρόνια». Ολα αυτά όμως είναι ένα απατηλό όνειρο, ένας άπιαστος ευσεβής πόθος: τίποτα δεν φαντάζει ούτε αληθινό ούτε καν ρομαντικό σε αυτή τη σχέση που θα μπορούσε να διαρκεί πολύ λιγότερο.