Bazaar βιβλίου με προσφορές και εκπλήξεις στον Πολυχώρο "Μεταίχμιο"

Μια εβδομάδα μοναδικών προσφορών από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων για μικρούς και μεγάλους ξεκινά από αύριο Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στον Πολυχώρο “Μεταίχμιο” (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Στο bazaar, που θα διαρκέσει έως το Σάββατο, 4 Ιουλίου, οι βιβλιόφιλοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έργα καταξιωμένων συγγραφέων, δοκίμια που πραγματεύονται ζητήματα πιο επίκαιρα από ποτέ, παιδικές σειρές με όλους τους αγαπημένους ήρωες των μικρών μας φίλων και πολλά ακόμα βιβλία για όλα τα γούστα, σε τιμές έκπληξη από 1,40 €.

Επίσης, με αγορές από 10 έως 30 € οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κάνουν δώρο στους αναγνώστες δύο παιδικά βιβλία από τη σειρά της τρομερής Σκουπιδοπαρέας. Από 30 έως 50 € δίνεται δώρο ένα βιβλίο από τις προσφορές, ενώ για αγορές άνω των 50 € δίνονται δώρο δύο βιβλία από τις προσφορές.

Στις προθήκες του Πολυχώρου διατίθενται επίσης όλοι οι τίτλοι της σειράς Μεταίχμιο Pocket και πολλά ακόμα βιβλία σε χαμηλή τιμή.

Ώρες και μέρες λειτουργίας του bazzar:

29 Ιουνίου-4 Ιουλίου 2015
• Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι

Σημειώνεται ότι οι ίδιες προνομιακές προσφορές περιμένουν και τους αναγνώστες στη Θεσσαλονίκη, στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81), μέσα στον Ιούλιο. Περισσότερες πληροφορίες στο www.oxygono-metaixmio.gr .

afisa_bazaar_2015_kalokairi