Οι καινούριες ταινίες της εβδομάδας (18 / 06 - 24 / 06)

Τέσσερις νέες ταινίες προβάλλονται από σήμερα- 18 Ιουνίου – στις ελληνικές αίθουσες.

Entourage

Ο σταρ Βίνσεντ Τσέιζ (Έντριαν Γκρενιέ) και η τρελοπαρέα του κάνουν στην ταινία ό,τι έκαναν και στη σειρά στην οποία βασίστηκε, δηλαδή ζουν τη ζωή που θα θέλανε να έχουν οι περισσότεροι άντρες της οικουμένης – ωραίες γυναίκες, γρήγορα αυτοκίνητα, λεφτά με το τσουβάλι κ.ο.κ.. Επίσης, εδώ, κάνουν cameo εμφανίσεις από τον Γουόρεν Μπάφετ μέχρι τον Τομ Μπρέιντι (ναι, όχι ακριβώς η ταινία της διπλανής πόρτας).

Spy

Η Σούζαν είναι μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA, όταν όμως δύο συνεργάτες της βρεθούν σε κίνδυνο,  θα δηλώσει εθελοντικά συμμετοχή σε μια κρίσιμη μυστική αποστολή, που βασικά είναι ν’ αποτρέψει μια επικείμενη παγκόσμια καταστροφή. Πανεύκολο για τους Μελίσα ΜακΚάρθι (η θεά από τις “Φιλενάδες”), Τζέισον Στέιθαμ και Τζουντ Λο (που απέκτησε πάλι μαλλιά;).

Καθηγητής με το ζόρι

Ένας χολιγουντιανός σεναριογράφος αποφασίζει ν’ αφήσει την τακτοποιημένη ζωή του για να διδάξει σενάριο σ’ ένα άσημο κολέγιο κι εκεί ερωτεύεται μια single μαμά. Αν αυτός ο ρόλος σου μυρίζει Χιου Γκραντ, έπεσες διάνα, ναι, αυτός παίζει, μαζί με τη Μαρίζα Τομέι και τον Τζ. Κ. Σίμονς που τον βλέπεις πια παντού (και, οσονούπω, και στη τελευταία ταινία του Παπακαλιάτη).

Το Μικρό Νησί

Ο Ισπανός σκηνοθέτης Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ γύρισε ένα πολυβραβευμένο συναρπαστικό θρίλερ για έναν δολοφόνο κατ’ εξακολούθηση που δρα σ’ ένα μικρό νησί, ενώ δύο ντετέκτιβ αναλαμβάνουν να τον πιάσουν – εσύ, απλά, πρέπει να βρεις το θάρρος να το δεις (αξίζει).