Tο DREAMLAND Festival στην Αρχαία Ολυμπία

Το DREAMLAND Festival επιστρέφει και φέτος με ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μια φορά στην Αρχαία Ολυμπία παρουσιάζοντας περισσότερα από 40 κορυφαία ονόματα της dance σκηνής από το εξωτερικό και την χώρα μας, καλύπτοντας όλο το φάσμα της ηλεκτρονική μουσικής.

Τα πρώτα ονόματα από το φετινό line-up είναι τα εξής: Angel Stoxx, Bang La Decks, Cayetano, House Twins, Leon Segka, Manolaco, Mikee, PAPNIK, Planet Of Sound (DJ set), Roni Iron, STFU Parties, 12 Tones. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ με όλα τα ονόματα. Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνουν εντυπωσιακά shows με χορευτές, ενώ δεν θα λείψουν τα happenings για τους θεατές.

Το DREAMLAND Festival πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας και με τη στήριξη των εμπορικών συλλόγων και του συλλόγου των ξενοδόχων της περιοχής. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν να γνωρίσουν έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς και τουριστικούς προορισμούς του κόσμου, την γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και να γίνουν κοινωνοί των ιδεωδών του Ολυμπισμού.

Info:

23-26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

DREAMLAND Festival

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, MediaMarkt.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/dreamlandofficialpages?fref=ts

τηλ. 2621026006