Συνάντηση Παυλόπουλου-Αναστασιάδη την Παρασκευή στην Αθήνα

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα δεχθεί την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στη 1 μετά το μεσημέρι ενώ στη συνέχεια ο κ. Αναστασιάδης θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα του παραθέσει ο κ. Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Πρωθυπουργού.

Θα έχει προηγηθεί – σύμφωνα με το πρόγραμμα – στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής, συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για τις συνομιλίες με τoν ειδικό σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό.

Ακολούθως στις 18:00 ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.