ΝΔ - Ποτάμι κατά Κωνσταντοπούλου για τα σποτ

Να βάλει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη θέση της κάλεσε την κυβέρνηση η ΝΔ η οποία χαρακτηρίζει «άθλια κομματική διαφήμιση της Προέδρου της Βουλής» που προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα, τα σποτάκια που κυκλοφόρησαν για την Επιτροπή Ελέγχου του Χρέους.

«Η Bουλή δεν είναι προπαγανδιστικός μηχανισμός μονοκομματικού κράτους, ούτε ντουντούκα κομματικής προπαγάνδας», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Αντιδράσεις για το τρέιλερ για την «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» που μετέδωσε το Κανάλι της Βουλής, υπό το ήχους του «Gimme Some Truth» του Τζον Λένον και με σλόγκαν «Έλεγξέ το – διάγραψέ το», εξέφρασαν και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του, το Ποτάμι επιτίθεται στην κ. Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για «Πρόεδρο της Βουλής σε ρόλο τρεϊλερατζή» και καλεί την κυβέρνηση να ζητήσει να «κατέβει» το βίντεο.

«Κάθε μέρα και μία δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα. Τελευταίο της χόμπι, από ό,τι φαίνεται, είναι η κατασκευή διαφημιστικών τρέιλερ με τις απόψεις της» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Ποταμιού και προστίθεται: «Σε ένα από αυτά ακούγεται το τραγούδι του Τζον Λένον “Just gimme some truth” και καλείται (!) ο κόσμος να “ελέγξει” και στη συνέχεια να διαγράψει το δημόσιο χρέος! Κανένα πρόβλημα, η Ελλάδα έχει χώρο και για τους γραφικούς. Μόνο που αυτό το κακότεχνο βίντεο εμφανίζεται με τη σφραγίδα της Βουλής των Ελλήνων».