Δεν τίθεται θέμα παραμονής Πανούση στην κυβέρνηση

Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το άρθρο Πανούση, σημείωσε ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ενώ κληθείς να σχολιάσει στο ΒΗΜΑ FM το περιεχόμενο του άρθρου του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, δήλωσε ότι «είναι ένα περιεχόμενο με το οποίο μπορούσε κανείς να συμφωνήσει σε αρκετά πράγματα από αυτά».

Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι είναι υπερβολικό πως σε όλη την Ελλάδα γίνονται καταλήψεις και εξέφρασε την άποψη ότι τόσο για τον ίδιο όσο και για την κυβέρνηση δεν τίθεται θέμα παραμονής του Γιάννη Πανούση στη θέση του, παρόλο που επέμεινε ότι πρέπει να γίνει η συγχώνευση των Υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με επικεφαλής τον Νίκο Παραρασκευόπουλο.

Ο κ. Φλαμπουράρης παραδέχθηκε ότι «υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας για να ικανοποιήσουμε και τις ανάγκες τις εσωτερικές που έχουμε και τις δανειακές» αλλά εμφανίστηκε σίγουρος ότι τα χρήματα δεν τελειώνουν την Μεγάλη Πέμπτη (09/04). «Πιστεύω δεν θα έχουμε αυτό το δίλημμα (για το αν θα πληρωθούν πρώτα μισθοί και συντάξεις και μετά οι δανειακές υποχρεώσεις). Θα πληρώσουμε και τις συντάξεις και το ΔΝΤ» σημείωσε με νόημα και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα λάβει νέα μέτρα, καθώς θα υπάρξει συμφωνία και η δόση δεν θα καταβληθεί αυτόματα αλλά τμηματικά.