Ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα οι εργασίες του Brussels Group- Την Τετάρτη η συνεδρίαση του Euro Working Group

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group και επιστρέφουν οι Έλληνες αντιπρόσωποι στην Αθήνα. Λίγα λεπτά αργότερα για ολοκλήρωση των διεργασιών χωρίς συμφωνία έκανε λόγο και η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μίνα Αντρέεβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα και τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι θα συγκληθεί την Τετάρτη Euro Working Group, ενώ πηγές από την Αθήνα αναφέρουν ότι πιθανά να γίνει και Eurogroup με τηλεδιάσκεψη, κάτι που επιθυμεί η ελληνική κυβέρνηση για να αρχίσουν οι διαδικασίες για τη χρηματοδότηση της οικονομίας.

Από την Αθήνα αναχωρούν στο μεταξύ αύριο Τετάρτη τα τεχνικά κλιμάκια των Ε.Ε, ΕΚΤ, ΔΝΤ λόγω του καθολικού Πάσχα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το χρονοδιάγραμμά τους είναι να επιστρέψουν την Μεγάλη Τρίτη στην Αθήνα και να επισκεφτούν κάποια επιλεγμένα Υπουργεία για να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε ότι δεν βλέπει πιθανό να βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα πριν το Πάσχα και υπογράμμισε ότι είναι πιο πιθανό να έρθει ένα deal προς το τέλος Απριλίου.

Οι δηλώσεις του κ. Ντόναλντ Τουσκ έγιναν στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, την Μαδρίτη, κατά την οποία συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι.