Γεωργιάδης: «Ο Κασσελάκης δεν παρουσιάζει το πόθεν έσχες του γιατί κάτι κρύβει - Όποιος δεν φοβόταν θα το είχε κάνει ήδη»

Καυστικός για τον Στέφανο Κασσελάκη και το γεγονός ότι δεν έχει υποβάλλει ακόμα πόθεν έσχες ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκτίμησε ότι ο λόγος που προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει κάνει ακόμα «είναι γιατί κάτι κρύβει».

«Ο νόμος ποτέ δεν είχε προβλέψει την περίπτωση τουρίστα που θα γίνει αρχηγός της αντιπολίτευσης. Ότι δηλαδή θα έρθει κάποιος με το μαγιό του και τον σύζυγό του από την Αμερική για διακοπές και θα φύγει με το κόμμα στις βαλίτσες του» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε αυτό το επιχείρημα πατάει, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «καίτοι έχει γίνει αρχηγός από τον Σεπτέμβριο ο κ. Κασσελάκης λέει ότι δικαιούται να το κάνει μαζί με τους άλλους βουλευτές».

«Γιατί δεν θέλει να το πει προ των Ευρωεκηλογών; Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Κάτι δεν θέλει να δούμε. Ότι έχει πολλά λεφτά, ότι έχει λιγότερα από όσα λέει, ότι τα έχει από εταιρεία που δεν ξέρουμε πώς την πήρε; Ένας που δεν φοβάται κάνει πόθεν έσχες. Κάτι του είπαν οι συνεργάτες του ότι μην το βγάλεις θα μας σκίσουν» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Υπάρχει άλλη λογική εξήγηση γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα; Ο νόμος δεν λέει στις 30 Ιουνίου, λέει έως τις 30 Ιουνίου, όποτε θες το βγάζεις» κατέληξε ο υπουργός Υγείας για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη