Άδωνις Γεωργιάδης: «Εμετικά τα σχόλια τρολ ΣΥΡΙΖΑ για την πυραυλική επίθεση στην Οδησσό και τον Μητσοτάκη»

Το γεγονός ότι πολλοί χρήστες της πλατφόρμας Χ, οι οποίοι σταθερά υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασαν χαιρέκακα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε η Ρωσία στην Οδησσό, λίγα μέτρα από την αποστολή Ζελένσκι και του Έλληνα πρωθυπουργού, καυτηρίασε σε ανάρτησή του ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα εμετικά σχόλια πολλών λογαριασμών που σταθερά υποστηρίζουν τον Σύριζα εδώ μέσα, για την πυραυλική επίθεση που έγινε στην #Οδησσο, 150 μέτρα από την ελληνική αποστολή υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζαμε….. Αυτό όμως που τελικά αποδεικνύεται περισσότερο ενδιαφέρον είναι ότι έχουν παραιτηθεί από κάθε πολιτική προσπάθεια να νικήσουν τον Μητσοτάκη και εναποθέτουν τις «ελπίδες» τους στον Πούτιν, στο Μεταφυσικό ή σε ο,τιδήποτε άλλο…λογικό χάνουν σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις όλων των εταιριών και σε όλες τις εκλογές παντός τύπου από το 2016 έως σήμερα δηλ εδώ και 8 χρόνια. Ψυχραιμία παιδιά ψυχραιμία!», έγραψε ο υπουργός Εργασίας.

Δείτε μερικές ενδεικτικές αναρτήσεις χρηστών και ευχήθηκαν να είχε …κακό τέλος για τον πρωθυπουργό η ρωσική πυραυλική επίθεση: