«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπίτι μας, ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις» - Οι γέφυρες Τεμπονέρα στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά

Ένα πρώτο στίγμα των όσων αναμένεται να περιγράψει κατά την αυριανή εκδήλωση με συνομιλητές τους Έφη Αχτσιόγλου (Νέα Αριστερά) και Μανώλη Χριστοδουλάκη (ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής) δίνουν συνομιλητές του Διονύση Τεμπονέρα, ένα εικοσιτετράωρο πριν από τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον Διονύση Τεμπονέρα, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να τονίσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμάς και από μένα προσωπικά, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού. Ανταποκρινόμαστε συλλογικά στο αίτημα της κοινωνίας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις».

Κατά τις ίδιες πηγές, «είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιδιώκουν συνθέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου».

«Προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικροκομματικές περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς», όπως καταλήγουν.