Στο Παρίσι Κασσελάκης και Τάιλερ πριν την αναχώρηση για το Τέξας

Απόδραση στο Παρίσι πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ, λίγο πριν την αναχώρηση τους το Σάββατο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, στο Τέξας.

Μολονότι σήμερα συνεδριάζει η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), ο κ. Κασσελάκης εθεάθη στην «πόλη του Φωτός», με δεδομένο ότι η συνεδρίαση πραγματοποιείται διαδικτυακά. Στενοί του συνεργάτες δήλωσαν άγνοια για το ταξίδι- αστραπή στο Παρίσι, καθώς ο κ. Κασσελάκης συμμετείχε χθες στην παρουσίαση των think tanks του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει κομματικές υποχρεώσεις αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα, κρατώντας όμως κενό το πρόγραμμα του για τη σημερινή ημέρα.

Πάντως πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι  ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε σήμερα στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και επιστρέφει αύριο και πάλι στην Αθήνα.

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου

Εντωμεταξύ την αναβολή της συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά πριν λίγο στα μέλη του οργάνου η Κουμουνδούρου, προγραμματίζοντας νέα συνεδρίαση για το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής.

Καθώς πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής και δέκα ημέρες μετά τη συγκρότηση της σε σώμα, την είδηση της αναβολής αντιμετώπισαν με δυσφορία αρκετά στελέχη, καθώς η νέα συνεδρίαση τοποθετείται «την τελευταία στιγμή πριν τα Χριστούγεννα», όπως επισημαίνουν.

Παρότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι μέλος του οργάνου, ωστόσο, ορισμένα στελέχη δεν απέκλειαν την παρουσία του στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία σε κάθε περίπτωση ματαιώθηκε