Κασσελάκης από Άρειο Πάγο: Θέλουμε μια ισχυρή και ανεξάρτητη δικαιοσύνη

Τις ανησυχίες του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των υποκλοπών εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, μετά τη συνάντησή του με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, συμφώνησαν ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο, «είναι προτεραιότητα για τη δικαιοσύνη αλλά και για την κοινωνία».

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε πως οι ανησυχίες του ΣΥΡΙΖΑ εδράζονται τόσο στην ουσία της υπόθεσης όσο και τις τελευταίες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και πρόσθεσε πως το κόμμα του επιθυμεί μια «ισχυρή ανεξάρτητη δικαιοσύνη».

Η δήλωση Κασσελάκη:

“Ευχαριστούμε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το χρόνο της. Συζητήσαμε ως κύριο θέμα τις υποκλοπές κι εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συμφωνήσαμε για την ανάγκη η διερεύνηση της υπόθεσης να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Οι ανησυχίες μας δεν εδράζονται μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση. Να είναι ξεκάθαρο προς όλες κι όλους ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή κι ανεξάρτητη δικαιοσύνη και σε αυτή την πορεία θα είμαστε στο πλευρό της ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει τη δικαιοσύνη ως αποκούμπι του”.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξερχόμενος του Αρείου Πάγου

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συνόδευσαν ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης, κι ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Μανώλης Καπνισάκης.

Στις 12.00 της Τρίτης ο κ. Κασσελάκης συναντάται με το προεδρείο του ΑΣΕΠ στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής.