Κ. Μητσοτάκης στη Γλυφάδα: Στρατηγική μας απόφαση να έχουμε προϊόντα που αναβαθμίζουν τον τουρισμό

Στα εγκαίνια υπερ-πολυτελούς θέρετρου στο παραλιακό μέτωπο παρέστη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόκειται για επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων. Είναι ένα σύμπλεγμα με κατοικίες, βίλες, εστιατόρια και πισίνες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι: «Όλα όσα προσπαθούμε να επιτύχουμε στον τουρισμό αποτυπώνεται σε αυτό το έργο… στρατηγική μας απόφαση να έχουμε προϊόντα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα του τουρισμού με εστίαση στην βιωσιμότητα.

Πάντοτε ήταν παράδοξο για εμένα να έχουμε μία ακτογραμμή 15km χωρίς να επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη θερέτρων κατά μήκος της και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή το δικό σας πρότζεκτ με το project του ελληνικό και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε θέρετρα τα οποία μπορούν να παραμένουν σε λειτουργία καθόλη τη διάρκεια του χρόνου έτσι ώστε να παρέχουν μία μοναδική εμπειρία σε όσους επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα όχι μόνο το καλοκαίρι.

Είναι ότι δημιουργούνται και πολλές καλά αμοιβομενες θέσεις εργασίας όσο περισσότερο τα χρήματα που απαιτούνται για τη διαμονή εδώ τόσο θα αυξάνονται και οι μισθοί.

Να υπογραμμίσω τη δέσμευση του Πρεμ σε σχέση με την Ελλάδα θα έπρεπε να σκεφτείτε να στηθεί ένας ανδριάντας προς τιμή του πιο ενδεικτικού επενδυτή του πιο υπομονετικός επενδυτή αυτός είναι ο Πρεμ.

Η πρόοδος του καλοκαιριού αποτυπώνει την πρόοδο της Ελλάδας την προηγούμενη τετραετία να ευχαριστήσω όλα τα αρμόδια υπουργεία χάρη σε όλους πραγματώθηκε και αυτό το έργα αυτά τα εγκαίνια συμβολίζουν και την πρόοδο ολόκληρης της χώρας μόλις την Παρασκευή καταφέραμε να αποκτήσουμε την επενδυτική βαθμίδα που σημαίνει ότι τα δημοσιονομικά μας είναι πλούσια εντάξει ότι η οικονομία μας αναπτύσσεται σε ταχύτερο βαθμό από ότι ο μέσος όρος της μέσω της ευρωζώνης και όλα αυτά γίνονται ενώ η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με διάφορες προκλήσεις.

Στο τουριστικό μας προϊόν θα πρέπει να είμαστε πολύ φιλοδοξοί να γίνει Ελλάδα ο καλύτερος προορισμός όλου του κόσμου αυτό μπορούμε να το κάνουμε μπορούμε να το επιτύχουμε και νομίζω ότι έχουμε κάνει σημαντικά βήματα σε αυτό.

Καθήκον μας να προστατεύσουμε την κληρονομιά να διασφαλίσουμε ότι οτιδήποτε χτίζεται είναι στα πρότυπα της βιωσιμότητας».