Σπίρτζης για Κασσελάκη: «Σε μία εβδομάδα δεν βρίσκεις χώρο για σχολείο, ούτε χτίζεις καινούργιο»

Τα πυρά του για τις εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στη θέση του νέου προέδρου του κόμματος.

Ο κ. Σπίρτζης ο οποίος παραμένι μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοξενούμενος στην εκπομπή One Talk του One Tv, κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη κατά την επίσκεψή του σε σχολείο ΑμεΑ, όπου συζητώντας με καθηγητές είπε «θέλετε να μου πείτε πως δεν μπορούμε να βρούμε έναν χώρο στην Αθήνα, θα σας τον βρω εγώ την επόμενη εβδομάδα».

Βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, ο κ. Σπίρτζης χαμογέλασε και τόνισε πως ο ίδιος δεν κρύβεται και πως «σε μια εβδομάδα δεν μπορείς να βρεις χώρο για σχολείο ούτε να χτίσεις ένα σχολείο».

Μιλώντας παράλληλα ευρύτερα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν πήγε να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές και δικαιώθηκε, όπως σημείωσε. «Δεν ήταν πολιτική διαδικασία όταν έχεις στρατηγική ήττα πριν δύο μήνες και έχει φύγει, έχει ο άνθρωπος που έφτιαξε το κόμμα, ο Αλέξης Τσίπρας, όφειλε το κόμμα και τα όργανά του να ξεκινήσουν μία βαθειά πολιτική διαδικασία που θα απευθυνθεί στην κοινωνία».