Καταγγελία Κασσελάκη: «Οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν τα νέα μέλη που ψήφισαν πρώτη φορά την προηγούμενη Κυριακή»

Καταγγελία ότι οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν τα νέα μέλη που ψήφισαν πρώτη φορά στις εσωκομματικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής έκανε αργά το απόγευμα της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης.

Βολές κατά της ΚΕΦΕ εξαπέλυσε μέσω twitter ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

Ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κάνει έκκληση στα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Και προσθέτει πως η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα.

Το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη

Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα.
Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα.

-Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

Μεγάλη η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη είναι η συμμετοχή και στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη προέδρου, ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, καθώς ξεπέρασαν τις 100.000 οι ψηφοφόροι που πήγαν στην κάλπη.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία, μέχρι τις 17:00 είχαν ψηφίσει 101.732 άτομα, αριθμός υψηλότερος από όσους είχαν ψηφίσει μέχρι την ίδια ώρα την προηγούμενη εβδομάδα, στον πρώτο γύρο των εκλογών.