Νέο βίντεο Κασσελάκη: Μπαίνω μπροστά τη στιγμή της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ, όχι για να πάρω «έτοιμο μαγαζί»

Με τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ να πλησιάζουν, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως έχει ρίξει όλο το βάρος της προβολής του στα social media.

Αυτή τη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά σε ό,τι «κακό» έχει γραφτεί για τον ίδιο.

Ένα από τα αυτά είχε να κάνει με ένα άρθρο του στην αγγλόφωνη έκδοση του site της «Καθημερινής», στο οποίο χρησιμοποιούσε εγκωμιαστικά σχόλια για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο τώρα, όπως ο ίδιος αναφέρει, θεωρεί «πολιτικά καταστροφικό».

Κασσελάκης: Σέβομαι τον Μητσοτάκη σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πολιτικά τον θεωρώ καταστροφικό

Ο κ. Κασσελάκης σε ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν μισό λεπτό, αναφέρει για τον πρωθυπουργό και την γνωριμία τους πως «Στην ομογένεια τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Τον γνώριζα και τον σεβόμουν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πολιτικά τον θεωρώ καταστροφικό. Γι αυτό τον έχω πολεμήσει φανερά εδώ και μήνες και θα συνεχίζω να τον πολεμώ σκληρά. Τον Μητσοτάκη γνώριζα με τον Τσίπρα πήγα. Αυτό και μόνο λέει πολλά».

Σε πρώτο βίντεο, ο υποψήφιος διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα, αφού κατηγορεί τα ΜΜΕ πως έχουν «τις δικές τους οφειλές και τη δική τους ατζέντα» ξεκινάει την τοποθέτηση του, απαντώντας σε ότι «κακό και καταδικαστικό» έχει γραφτεί για τον ίδιο, πέρνοντας ως παράδειγμα ένα σχόλιο πως «ταιριάζει περισσότερο για αρχηγός της ΝΔ, παρά του ΣΥΡΙΖΑ».

Κασσελάκης: Με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ – Γι ‘ αυτό μπαίνω μπροστά την στιγμή της πτώσης

Ο ίδιος απαντά ότι «σας έπεισε η προπαγάνδα χρόνων ότι η ΝΔ είναι για τους άριστους και ο ΣΥΡΙΖΑ για τους άχρηστους; Δείτε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα.

Το ξεκαθαρίζω. Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και γι’ αυτό μπαίνω μπροστά τη στιγμή της πτώσης του, όχι για να πάρω ”έτοιμο μαγαζί”. Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να ‘ναι.