Θα γίνει ντιμπέιτ μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων Αθηναίων - «Ναι» από Μπακογιάννη

Τη διεξαγωγή τηλεοπτικού ντιμπέιτ με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων δημάρχων του δημοκρατικού τόξου προτείνει ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» αναφέρει στην επιστολή του: « ζητώ τη διοργάνωση τηλεμαχίας σε στούντιο της ΕΡΤ, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.

Ντιμπέιτ για την πληρέστερη ενημέρωση των Αθηναίων

Η δημόσια τηλεόραση, λόγω του θεσμικού της ρόλου, καλείται να διευκολύνει την ανταλλαγή απόψεων, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων του μεγαλύτερου δήμου της Ελλάδας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αναμένουμε την απάντησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να διευκρινιστούν οι όροι διεξαγωγής της τηλεμαχίας και για τον καθορισμό των θεματικών ενοτήτων, με γνώμονα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες της Αθήνας.

«Ναι» από Μπακογιάννη

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης απέστειλε από την πλευρά του επιστολή προς τον πρόεδρο στην ΕΡΤ με την οποία αποδέχεται την πρόταση του ανθυποψηφίου του. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αυτονόητη  η συμμετοχή μου σε ένα debate στη δημόσια τηλεόραση. Ο συντεταγμένος διάλογος και η ξεκάθαρη παράθεση όλων των προγραμμάτων είναι χρήσιμη για τους πολίτες».

«Ναι» και από Ζαχαριάδη

«Θετική η πρωτοβουλία Δούκα για debate με επιστολή του προς την ΕΡΤ, το έχουμε ζητήσει πολλές φορές δημόσια, οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα είναι σαφείς. Η διαφορά μεταξύ debate το 2019 και όχι debate στο 2023 είναι μια τετραετία στην Αθήνα με Δήμαρχο Μπακογιάννη», έγραψε ο κ Ζαχαριάδης σε ανάρτησή του στο twitter.