Συνάντηση Μητσοτάκη με τους προέδρους UEFA, Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στο Μαξίμου για τους χούλιγκανς

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον επικεφαλής της UEFA να αναμενόταν στην Ελλάδα για τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη.

Μάλιστα μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στους υπουργούς, το «παρών» θα δώσουν ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ίσως παρευρεθεί και ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου.

Ο στόχος της συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες είναι να αναλυθούν τα δεδομένα για την Ευρώπη και να συζητηθεί με τους επικεφαλής των ΠΑΕ η εφαρμογή των διατάξεων του αθλητικού νόμου.