Επικοινωνία Μητσοτάκη-Σαρμά για την τραγωδία με τους μετανάστες - Αναβάλλεται η ομιλία στην Πάτρα

Aπέραντη θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει η ανείπωτη τραγωδία με το ναυάγιο σκάφους που μετέφερε μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Οπως έγινε γνωστό πριν λίγο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά ενώ αναβάλλει την επίσκεψή του στην Πάτρα.

Οι νεκροί από το ναυάγιο έχουν φθάσει τους 59 ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει καθώς οι αγνοούμενοι εκτιμάται ότι ανέρχονται σε εκατοντάδες. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 104 άτομα, ενώ η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του λιμενικού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες από τη ΝΔ έγινε γνωστό πριν λίγο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Ιωάννη Σαρμά, ενώ αναβάλλει και την προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψή του στην Πάτρα και την ομιλία που θα έδινε στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

H ανακοίνωση της ΝΔ, μετά το ναυάγιο με τους μετανάστες

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες του τραγικού ναυαγίου σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου και για την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Λόγω του τραγικού ναυαγίου, η προγραμματισμένη για σήμερα προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Πάτρα με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναβάλλεται.