Εκλογές: Στην Πειραιώς ο Μητσοτάκης, στο σπίτι του στην Κυψέλλη ο Τσίπρας, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα γίνουν γνωστά σε λίγες ώρες και οι πολιτικοί αρχηγοί παίρνουν θέσεις «μάχης» προκειμένου να παρακολουθήσουν τα πρώτα ασφαλή στοιχεία, που αναμένεται να γνωστοποιηθούν λίγο μετά τις 21:00.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά, έφθασε στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς με τη σύζυγό του, Μαρέβα, προκειμένου να παρακολουθήσει μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ τα exit polls, αλλά και τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

Μητσοτάκης: «Μισή ωρίτσα ακόμη παιδιά, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ακόμη

«Μισή ωρίτσα ακόμη, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παιδιά, το ξέρετε», αρκέστηκε να δηλώσει στους δημοσιογράφους.

Από την άλλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών οικογενειακώς, στο σπίτι του, στην Κυψέλη, και αμέσως μετά θα δώσει το «παρών» στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη, πλέον βρίσκεται στην ανακαινισμένη αίθουσα Τύπου στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος.

Την ίδια ώρα, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που το πρωί βρέθηκε στη Λαμία για να ψηφίσει, θα μεταβεί στον Περισσό, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή, όπου μετά τις 21:00 θα προβεί σε δηλώσεις.

Όσον αφορά τον Κυριάκο Βελόπουλο, αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και τα exit polls, αμέσως μετά το κλείσιμο των καλπών στις 7:00 το απόγευμα.