Σε περιοδεία οι πολιτικοί αρχηγοί: Στην Κρήτη ο Μητσοτάκης, στα Γιάννενα ο Τσίπρας

Σε περιοδεία και σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί ενόψει εκλογών με δύο από αυτούς να επιλέγουν Κρήτη και άλλους δύο τη Θεσσαλονικη

Στην Κρήτη το βράδυ ο Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα την περιοχή του Ζωγράφου. Στις 19:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας σε περιοδεία του στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Σε Ηγουμενίτσα, Γιάννενα ο Τσίπρας

Την Ηγουμενίτσα και τα Γιάννενα επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα, ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα απευθυνθεί στους πολίτες στην Ηγουμενίτσα στον πεζόδρομο Γρ. Λαμπράκη & 23ης Φεβρουαρίου, στις 11:30. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας στις 19:30.

Στη Θεσσαλονίκη Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει στις 19:00 στη Θεσσαλονίκη (Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο). Στις 21:50 θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του κ. Ανδρουλάκη στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Νίκο Ελευθερόγλου (Τ/Σ Blue Sky).

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, περιοδεύει σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου στις 19:30 θα μιλήσει σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ.

Στην Κρήτη ο Βαρουφακης

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει στις 20:00 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μετά την περιοδεία του στην Κοζάνη δεν έχει ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό.