Τσίπρας στο TikTok για το debate: «Σούπα-ξεσούπα, την είδηση την έβγαλε» (video)

Σχόλιο για το debate έκανε μέσω του λογαριασμού του στο TikTok ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μέσα από το αυτοκίνητό του, ο κ. Τσίπρας αφού χαρακτήρισε «σούπα» το debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, εκτίμησε ότι «έβγαλε είδηση» σχολιάζοντας την υπόθεση των υποκλοπών.

Το TikTok του Αλέξη Τσίπρα

«Πώς σας φάνηκε το debate; Σούπα ε; Σούπα-ξεσούπα, την είδηση την έβγαλε. Στην πρώτη ζόρικη ερώτηση, τρικυμία στην άμυνα. Όσα δεν μαρτυρούσε εννέα μήνες, τα μαρτύρησε όλα. Σκάνδαλο οι υποκλοπές, χωρίς εθνικό λόγο οι παρακολουθήσεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα ξαναγίνει debate», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

@atsipras #Τσίπρας #fyp #tiktokgreece #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Εχθές, μία ημέρα μετά το debate, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δήλωσή του στην Κουμουνδούρου αναφέρθηκε στο ίδιο ζήτημα σχολιάζοντας ότι «ο ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών και ότι δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις».

«Αν όμως δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις, πώς ο ίδιος επικαλέστηκε εθνικό απόρρητο προκειμένου να συγκαλύψει την αλήθεια στην εξεταστική επιτροπή; Και γιατί η κ. Βλάχου που χωρίς κανέναν εθνικό λόγο παρανόμως υπέγραφε εισαγγελέας της ΕΥΠ τις παράνομες αυτές τις παρακολουθήσεις γιατί παραμένει ακόμα στη θέση της; Και γιατί 9 μήνες μετά η δικαιοσύνη δεν έχει αποδώσει καμία ευθύνη καμία κατηγορία σε κανέναν;», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων.