Ποια είναι η youtuber Ζoe Pre που πήρε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα

Ποιος είσαι και τι κάνεις σε αυτή ζωή ήταν η πρώτη ερώτηση της στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μετά την εισαγωγή της ζήτησε διευκρινήσεις χαμογελώντας τι είναι το subscribe που είχε ζητήσει από τους θεατές της συνέντευξης η Zoe Pre. Είναι boomer είπε η youtuber, η οποία τσιμπήθηκε γιατί ήταν μαζί της στο κανάλι της .

Αυτό που κάνω είναι να προσπαθώ να αναδείξω τα προβλήματα των ανθρώπων και να βρω λύσεις, είπε ο κ. Τσίπρας ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί ασχολήθηκε με την πολιτική είπε ότι από παιδί του γυμνασίου διάβαζε Λένιν και Μαρξ και είχε το όραμα να αλλάξουμε τον κόσμο.

Σε ερωτήσεις απλές απάντησε ότι «ναι απελπίζεται κάποιες στιγμές», είπε ότι «ντράπηκε να μπει στο σούπερ μάρκετ όταν είδε την πρώτη αφίσα του  ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων», πως δεν ήταν διακαής πόθος η πολιτική, με πρώτο όνειρο να γίνει πιλότος και μετά ακολούθησε το επάγγελμα του μπαμπά του ως πολιτικός μηχανικός.

Πόσο διαφέρει ο Τσίπρας από τον Αλέξη τον ρώτησε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν αντέχει τους κανόνες πολιτικής επικοινωνίας «δεν μπορώ το στυλιζαρισμένο πλαίσιο, είμαι καλύτερος όταν είμαι ο εαυτός μου» ανέφερε.

H εκπομπή της στο YouTube ονομάζεται «ΚΡΙΜΑ», έχει 144 χιλιάδες subscribers. Θεωρεί ότι το YouTube είναι από τα λίγα μέσα «που μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου και να περάσεις το μήνυμα που θες χωρίς λογοκρισία»

 

Στο bio της στο Instagram της με 65,9Κ ακολούθους η Ζοe δηλώνε SadFluencer, “Είναι η απάντηση σε όποιον με αποκαλεί influencer!” εξηγούσε στο savoir ville. Σήμερα, αυτοπροσδιορίζεται ως ψηφιακός δημιουργός.

Έχει ένα σκύλο τον Xοσέ, στον οποίο έχει δημιουργήσει ειδική σελίδα στο instagram.

Κάθε πρωί συμπαρουσιάζει στον ραδιοσταθμό Pride 98.6 (7:00-10:00) με τον Αργύρη Αγγέλου και Παύλο Χάππιλο μια πρωινή εκπομπή. Η ίδια την χαρακτηρίζει ως πολυχρωμη και υπερβολικά lol.

Στις εκπομπές της στο YouTUBE έχει καλέσει και καλεί πρόσωπα τα οποία θεωρεί «ότι έχουν κάτι να δώσουν». Έχει κανει συνεντεύξεις με τον Κωστή Μαραβέγια, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Γιώργο Πολυχρονόπουλο (άλλος άνθρωπος) κ.α.

Έχει αναφέρει στο savoir ville ένα περιστατικό στη συνέντευξη με τον Μαραβέγια: «Καλοκαίρι 2021, έξω λαύρα, μέσα χαλασμένο ερκοντίσιον. Προετοιμαζόμουν να γυρίσω το Κρίμα με τον Κωστή Μαραβέγια. Ήμουν τρομερά αγχωμένη και ενθουσιασμένη (ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ), οπότε πήγα στο στούντιο αρκετά νωρίτερα ώστε να στήσω και να ξε-αγχωθώ. Σε κάποια φάση φτιάχνοντας κάτι καλώδια σηκώνομαι με δύναμη και χτυπάω το κεφάλι μου σε ένα χαμηλό ταβάνι. Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από αυτήν την συνέντευξη- νομίζω ότι είχα πάθει διάσειση». 

Με απλές ερωτήσεις επιχείρησε να μάθει στοιχεία του χαρακτήρα, της διαδρομής, της πολιτικής πρότασης του Αλέξη Τσίπρα. Και όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το πρόγραμμα στέγης για νέους τον ρώτησε εάν αφορά μόνον τα ετερόφυλα ζευγάρια. Ο κ. Τσίπρας απάντησε πως αναφέρεται σε όλα τα ζευγάρια και η ZOE PRE του ζήτησε να την παντρέψει με την σύντροφό της. Ήταν θετικός αλλά πρόσθεσε χαριτολογώντας ότι στόχος του είναι να γίνει πρωθυπουργός και όχι Δήμαρχος.

Τρολάρει και στηλιτεύει με αναρτήσεις της τον σεξισμό στην διαφημιστική βιομηχανία των influencer όπως η παρακάτω.