Κυβερνητικές πηγές: Ο Τζανερρίκος ήθελε να γίνει εισαγγελέας Α. Πάγου, έλεγε ότι τον στήριζαν μεγάλα συμφέροντα

Έτοιμος να προβεί σε αποκαλύψεις για την επαφή με κυβερνητικό παράγοντα που όπως είπε είχε το περασμένο Σάββατο ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερρίκος με επίκεντρο την ψήφο του για το αποκαλούμενο κόμμα Κασιδιάρη και την τοποθέτηση του σε κάποια ανεξάρτητη αρχή μετά τη αφυπηρέτηση του από το δικαστικό σώμα στο τέλος Ιουνίου

O κ.Τζανερρικος ενώ αρχικά είχε περιοριστεί μόνο στην αποκάλυψη της επαφής χωρίς να δώσει οποιαδήποτε στοιχείο για την ταυτότητα του προσώπου εμμένοντας στη θέση του ότι δεν θα πει οτιδήποτε άλλο εν τούτοις μετά τη διάψευση των δηλώσεων του από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο φέρεται αποφασισμένος να μιλήσει για σύμφωνα με δηλώσεις τους έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες μέρες και τον οδήγησαν στην παραίτηση του από το δικαστικό σώμα.

Πρόσωπο εκτός πολιτικής ο δεύτερος παράγοντας με τον οποίο συναντήθηκε ο Τζανερρίκος

Εκτός πολιτικής είναι το πρόσωπο με το οποίο φέρεται να συναντήθηκε ο Χρήστος Τζανερρίκος. Παράλληλα, όπως έχει ήδη αναφέρει, του προτάθηκε μετά την αφυπηρέτηση του θέση σε Ανεξάρτητη Αρχή.

Κυβερνητικές πηγές: Ο Χρήστος Τζανερρίκος ζητούσε να γίνει Εισαγγελέας Αρείου Πάγου – Υποστήριζε ότι είχε πλάτες από μεγάλα συμφέροντα

Κυβερνητικές πηγές αρνούνται ότι υπήρξε δεύτερη συνάντηση με τον Χρήστο Τζανερρίκο και αναφέρουν ότι είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, επικαλούμενος διασυνδέσεις του με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Αναφέρουν μάλιστα ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν ορίστηκε από την Κυβέρνηση σε αυτή τη θέση και ότι από εκεί προκύπτει το μένος του προς αυτή.