Η θερμή χειραψία Μητσοτάκη-Σαμαρά στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Εκπαίδευσης της Πυροσβεστικής (photo)

Τετ α τετ με θερμή χειραψία είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στα εγκαίνια στη Νέα Μάκρη του νέου Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς, αφού αντάλλαξαν θερμή χειραψία και αρκετά χαμόγελα, είχαν έναν σύντομο διάλογο σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, όπως φαίνεται και στα στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο φακός του πρακτορείου SOOC.

Η κοινή παρουσία του νυν και του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και η εικόνα ενός θερμού τετ α τετ στέλνει μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης στη ΝΔ ενόψει των εθνικών εκλογών στις 21 Μαΐου.

Θερμή χειραψία Σαμαρά-Μητσοτάκη στην εκδήλωση στη Νέα Μάκρη στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC

Σημειώνεται πως είναι η τρίτη φορά μέσα σε έξι μήνες που σημειώνεται κοινή εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά. Οι προηγούμενες δύο ήταν τον Οκτώβριο του 2022, στα επίσημα εγκαίνια του Ελληνικού και στα εγκαίνια των τριών γραμμών του Μετρό στον Πειραιά.