Παπαδημούλης σε Σουλτς: «Διυλίζετε» τον Καμμένο αλλά κατάπιατε τον Καρατζαφέρη

«Η σύνθεση της ελληνικής Κυβέρνησης δεν είναι δική σας δουλειά. Γιατί “διυλίζετε” τον Καμμένο, αλλά κατάπιατε τον Καρατζαφέρη;», αναρωτιέται σε ανάρτησή του στο twitter ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, επιτιθέμενος με τον δικό του τρόπο στην ωμή παρέμβαση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα της Ελλάδας, με την εκ νέου δήλωσή του κατά της κυβερνητικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στον Μάρτιν Σουλτς απάντησαν με ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο για ανθύπατο που κάνει υποδείξεις στον κ. Τσίπρα με ποιον να συνεργαστεί, σημειώνοντας ότι «έτσι είχε μάθει να συμπεριφέρεται από την εποχή της υπάκουης στις γερμανικές απαιτήσεις συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου» και τονίζοντας ότι η επίθεση κατά του Π.Καμμένου «υποκρύπτει σαφείς πολιτικές σκοπιμότητες».

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος, με δική του ανάρτηση στο twitter, έκανε νύξεις κατά του κ. Σουλτς με αναφορές στην απόρριψη εκ μέρους του της ερώτησης του Νίκου Χουντή, τότε Ευρωβουλευτή, για το γερμανικό πλαίσιο ερευνών υποθέσεων διαφθοράς. Και σε δεύτερη ανάρτησή του κάνει αναφορά στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των γερμανικών υποβρυχίων.