Δεν έχω να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ

Σφοδρή επίθεση κατά του Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και κατά της κυβέρνησης συνολικά, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ FM 99,5.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Θόδωρος Πάγκαλος δεν δίστασε να μιλήσει για «καραγκιοζιλίκια» του Υπουργού Οικονομικών και, μάλιστα, έφθασε στο σημείο να τονίσει ότι η χώρα κυβερνάται από έναν Κωνσταντίνο Καραμανλή, έναν Κώστα Σημίτη, από τον Γιώργο Παπανδρέου και τελικά από τον Σαμαρά τώρα «από ανθρώπους, οι οποίοι μας απασχολούν με τα πουκάμισα τους, τις μπότες τους και τις μόδες τους και τα χούγια τους»!

Νωρίτερα, αναφερόμενος για την οικονομία ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε πως δεν έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και σημείωσε: «Έχω αγωνία για την οικονομική κατάσταση. Φόρους χρωστάω, βιάζομαι να πουλήσω. Αν μπορούσα να πουλήσω μερικά ακίνητα, γιατί εγώ δεν είμαι παιδί του λαού, είμαι στην μεσαία τάξη, εκεί ανήκω, αυτό τους διαφοροποιούσε από τους εργαζόμενους: ότι μπορούσαν να πουλήσουν κανένα ακίνητο και να μετριάσουν την κατάστασή τους».