ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ: Ξεκινά καμπάνια για το συνέδριο- «Η καρδιά χτυπά Αριστερά» το σλόγκαν - Video

Με κεντρικό σύνθημα «η καρδιά χτυπάει Αριστερά», την έναρξη της καμπάνιας της για το επικείμενο συνέδριο του κόμματος τον ερχόμενο Απρίλιο, κήρυξε σήμερα και επίσημα η Κουμουνδούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον δρόμο για το Συνέδριό του ξεκινά την καμπάνια του και απευθύνεται σε κάθε αριστερό και προοδευτικό πολίτη, καλώντας τον να λάβει μέρος. Μέσα από τη συμμετοχή του να κάνει πραγματικότητα τις αναγκαίες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές. Να δυναμώσει τη φωνή της Αριστεράς, της Προόδου, της Δημοκρατίας. Να δυναμώσει τη δική του φωνή. Για μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή», αναφέρει σχετικά η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ το μήνυμά της συνοδεύεται από το αντίστοιχο βίντεο.

 

 

Σχετική ανάρτηση στα social media έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισημαίνει πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον δρόμο για το συνέδριό του ξεκινά την καμπάνια του και απευθύνεται σε κάθε προοδευτικό πολίτη. Μέσα από τη συμμετοχή του, να κάνει πραγματικότητα τις αναγκαίες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές. Να δυναμώσει τη φωνή της Αριστεράς, να δυναμώσει τη δική του φωνή».