Θα ψήφιζα παρών στο κείμενο συμφωνίας

Το κείμενο της συμφωνίας πρέπει να έρθει στη Βουλή“, δήλωσε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, σημειώνοντας ότι αν ήταν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την τετάρτη (25/02), θα ψήφιζε “παρών” καθώς δεν έχει μελετήσει ακόμα τη λίστα Βαρουφάκη.

«Εγώ δεν ψήφισα χθες γιατί είχα αποχωρίσει από τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήμουν εκεί θα ψήφιζα «παρών», γιατί θεωρώ ότι δεν δόθηκε σε έμενα χρόνος να μελετήσω το κείμενο», ανέφερε συγκεκριμένα η Βουλευτής.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπήρχαν περίπου 30 διαφοροποιήσεις κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η κ. Μακρή ανέφερε:  «Ναι, είναι κοντά στην πραγματικότητα, έγινε μια πολιτισμένη συζήτηση στην Κ.Ο., στην οποία εγείραν οι βουλευτές τους προβληματισμούς τους μήπως  με αυτή τη συμφωνία δεν μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε δεσμευτεί».

«Δεν έχει αποφασιστεί αν θα περάσει από την Ολομέλεια για ψηφοφορία, κρίνεται ότι μπορεί να μην έρθει γιατί αποτελεί στην ουσία μια παράταση, δεν αποτελεί τελικό κείμενο», είπε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρότεινε η συμφωνία να συζητηθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.