Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εμάς μας ενδιαφέρουν όλοι οι Έλληνες. Τον κ. Τσίπρα, η πολιτική του επιβίωση»

«Επιστρέφοντας, αργά το βράδυ από το εξωτερικό, είδα τη χθεσινή συνέντευξη του κυρίου Τσίπρα. Και ένιωσα αυτό που αισθάνθηκαν οι περισσότεροι Έλληνες: θυμό και αγανάκτηση. Με κυνισμό και αλαζονεία, εξακολουθεί να κοροϊδεύει και να προσβάλλει τους πολίτες και την κοινή λογική. Τίποτα δεν διδάχτηκε από την κρίση, ούτε και από τα ψέματά του που βάφτισε “αυταπάτες”.

Στην τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναφερόμενος στις προεκλογικές υποσχέσεις του πρωθυπουργού για χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο τόνισε ότι τον κ. Τσίπρα δεν τον ενδιαφέρει η χώρα αλλά μόνον η πολιτική του επιβίωση.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αναλυτικά τόνισε ότι:

«Είχε το θράσος να τάξει δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Μόνο που για όλα αυτά πληρώνουν οι πολίτες τους οποίους έχει γονατίσει στους φόρους και τις εισφορές. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κράτος, χρειάζεται καλύτερο κράτος.

Το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται με διορισμούς στο δημόσιο, αλλά με επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα. Τον κ. Τσίπρα όμως δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση.

Εμάς μας ενδιαφέρουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Οι πολίτες -ιδίως οι νέοι- που θέλουν δουλειές, ευκαιρίες και ασφάλεια. Γι’ αυτούς θα κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα».

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς, αν και υποστήριξε ότι οι κάλπες θα στηθούν τον Οκτώβριο του 2019, κινήθηκε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που έδωσε στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ. Προανήγγειλε 10.000 προσλήψεις στη θέση των κληρικών, αν και με αυτό τον τρόπο το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να διπλασιάσει τις δαπάνες μισθοδοσίας, ενώ για το θέμα των χρημάτων είπε ότι θα βρεθούν ώστε η προκήρυξη να γίνει εντός του ’19.»