Τα 135 καινούρια γαλάζια στελέχη που θα στελεχώσουν ψηφοδέλτια

Δύο χρόνια µετά τη δηµιουργία του Μητρώου Στελεχών, η ΝΔ κατέληξε σε 135 καινούργια «γαλάζια» στελέχη, τα οποία θα τοποθετηθούν ως υποψήφιοι βουλευτές ή υποψήφιοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ως κοµµατικά στελέχη.

Η λίστα περιλαµβάνει µηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς, επιχειρηµατίες, καθηγητές, µάνατζερ, αλλά και µία βιολόγο-ερευνήτρια, έναν ηθοποιό, µία γυµνάστρια, µία αρτοζαχαροπλάστρια κ.ά και την αποκάλυψαν τα «Παραπολιτικά».

Στην εκδήλωση για τα γενέθλια

Οι 135 είχαν λάβει προσκλήσεις και έδωσαν το «παρών» στην πανηγυρική εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη για τα 44α γενέθλια της Ν∆, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ξεχωριστή αναφορά στο Μητρώο και στην ανάδειξη µιας νέας γενιάς στελεχών.

«…Μία πρωτοβουλία στην οποία ανταποκρίθηκαν χιλιάδες πολίτες, αξιολογήθηκαν και οι πρώτοι 135 συμπολίτες μας που αναδείχθηκαν από τις διαδικασίες του μητρώου είναι μαζί μας και αρκετοί θα μετάσχουν και στα ψηφοδέλτια του κόμματος», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για τα γενέθλια της ΝΔ.

Το Μητρώο Στελεχών είναι η προσπάθεια του προέδρου της ΝΔ να ανανεώσει, µε νέα πρόσωπα από την κοινωνία, το κόμμα. Ο καθένας µπορούσε να δηλώσει συµµετοχή µέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρµα www.ananeosi.nd.gr.

Ακολουθεί λίστα με ονόματα

 

Προτεινόμενα για εσάς