Το νέο "πρόσωπο" της ΝΔ στα 44α γενέθλιά της - "Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε μοιρασμένοι" το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με μία ιστορική αναδρομή ξεκίνησε η εκδήλωση για τα 44α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας.

 

Στο βίντεο που “προλόγισε” την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με εικόνες ιστορικές, το παρόν έδωσε για λίγα λεπτά τη θέση του στο παρελθόν, “στις μεγάλες ιστορικές παρακαταθήκες της παράταξής μας” όπως τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, που ανέβηκε στο βήμα του Μουσείου Μπενάκη αμέσως μετά την προβολή του.

Τα μηνύματα αυτά παραμένουν επίκαιρα, με ταυτόχρονη υπερηφάνεια για τη σημερινή ΝΔ τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη, καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στο βήμα, αφότου προβλήθηκε και ένα δεύτερο βίντεο με το σημερινό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, που επιφύλασσε και τα αποκαλυπτήρια του νέου λογότυπου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την ΝΔ του σήμερα και τη ΝΔ του αύριο, η οποία εξελίσσεται σε αρχές και αξίες.

 

“Αξίζουμε καλύτερα. Μπορούμε καλύτερα” τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας την “συμφωνία αλήθειας” – το “νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης” που χτίζει το κόμμα του με τους πολίτες.

“Να ταυτίσουμε την πρόοδο με το συμφέρον των πολλών, να αλλάξουμε με τόλμη” ανέφερε στη συνέχεια, οπότε και παρουσίασε το νέο λογότυπο της παράταξης.

“Υποδεχόμαστε σήμερα το σύμβολο που θα μας συνοδεύσει στις εκλογικές νίκες” τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλύοντας αυτήν του την επιλογή. Το νέο σήμα εμπεριέχει τον πυρσό σε μία πιο αφαιρετική μορφή, ενώ “δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αρχικά της Νέας Δημοκρατίας, που συμβολίζουν: το Ν την νεωτερικότητα και τη νεότητα και το Δ την παντοτινή δημοκρατική μας αναφορά”. “Το λευκό χρώμα ξέρετε είναι το χρώμα που είναι έτοιμο να συνεργαστεί με όλα τα άλλα” είπε μεταξύ άλλων.

“Επιμένω στην ανάγκη συνεννόησης στη βάση της κοινωνίας αλλά και στην κορυφή του πολιτικού συστήματος” συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να έλθουν στην “καινούρια” Νέα Δημοκρατία.

“Ένα κόμμα ζωντανό, ανοιχτό στους νέους πολίτες. Ένα κόμμα που θα γράψει τις νέες σελίδες της νέας εποχής” όπως χαρακτηριστικά είπε.

“Η Νέα Δημοκρατία ενώνει. Ενώνει αξίες, πρόσωπα, οράματα.”

“Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε μοιρασμένοι” τόνισε κλείνοντας ο Πρόεδρος της ΝΔ.

“Είναι ώρα να πάμε μπροστά. Γιατί μαζί μπορούμε. Επιτέλους να πάμε μπροστά”.