Πάνος Παναγιωτόπουλος: "Η ΝΔ, άφησε τη λέξη ελπίδα στον ΣΥΡΙΖΑ και κράτησε τη λέξη φόβο"

Με συνέντευξή του στον Realfm και στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου, ο πρώην Βουλευτής της νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μίλησε για την επόμενη μέρα του κόμματος, για την ανάγκη άμεσης διεξαγωγής Συνεδρίου, αλλά και για τον Κώστα Καραμανλή.

Ο Π.Παναγιωτόπουλος ευχήθηκε να πετύχει η διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ και “να γίνει με τη μεγαλύτερη σοβαρότητα”, σημειώνοντας πως η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας απορρίφθηκε από το λαό, ο οποίος “επέλεξε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ”.

Η Νέα Δημοκρατία, έχει ένα πολύ σημαντικό ρόλο αυτή τη στιγμή και δεν “θα πρέπει να συρρικνωθεί περαιτέρω”, διευκρίνισε ο κ.Παναγιωτόπουλος.

Την ανάγκη για άμεσες διεργασίες στο κόμμα, που θα οδηγήσουν σε έκτακτο Συνέδριο, επεσήμανε, ενώ τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία “έφερε σε πέρας μια ιστορική αποστολή και ένα βαρύ φορτίο καθώς εφαρμόστηκε μια αντιλαϊκή πολιτική και μέτρα που οδηγούσαν τη χώρα στη σωτηρία.

Όσον αφορά τον Κώστα Καραμανλή, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε πως “είναι πάντα η ιστορική αναγωγή της Νέας Δημοκρατίας αλλά το τι θα κάνει έχει να κάνει με τη δική του θέληση και τις δικές του αποφάσεις”.

Κλείνοντας ο πρώην Βουλευτής επεσήμανε πως “η ΝΔ, άφησε τη λέξη ελπίδα στον ΣΥΡΙΖΑ και κράτησε τη λέξη φόβο. Μπορεί να τον χρησιμοποιείς, αλλά δεν μπορεί να είναι η βασική πυξίδα για να χαράξεις πολιτική”.