Μύρισαν εκλογές: Αιφνιδιαστική επίσκεψη Τσίπρα στα Χανιά

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Τσίπρα στα Χανιά, με σκοπό να ελέγξει ο ίδιος από κοντά την πορεία των έργων που εξήγγειλε. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχε για επαφές με παράγοντες της Τοπικής Αυτοδίοικισης, ενώ προανήγγειλε περιοδεία σε όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας μέσα στο Φθινόπωρο.

«Πάμε σε κάθε περιφέρεια για να ελέγξουμε μαζί το πώς προχωράει η υλοποίηση των εξαγγελιών που από κοινού καταλήξαμε στα περιφερειακά συνέδρια που κατά την άποψή μου ήταν μία πολύ σημαντική τομή. Για μένα αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να δούμε την ταχύτητα υλοποίησης, πού υπάρχουν προβλήματα και δυσκολίες διότι αν καταφέρουμε να υλοποιήσουμε όλα όσα από κοινού σχεδιάσαμε θα είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη για κάθε περιφέρεια ξεχωριστά», επεσήμανε σχετικά ο κ. Τσίπρας.

Πριν την μεγάλη σύσκεψη, προηγήθηκε ενημερωτική συνάντηση για τα μεγάλα έργα της Κρήτης, όπως ο ΒΟΑΚ, ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, οι αντιπεριφερειάρχες Απόστολος Βουλγαράκης, Νίκος Καλογερής, οι δήμαρχοι του νομού, οι Κρητικοί υπουργοί, Γιάννης Σταθάκης και Παύλος Πολάκης που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε ο Βόρειος Οδικός Άξονας της Κρήτης αλλά και η κατασκευή του διεθνούς αεροδρομίου Καστελίου.

Μικροεντάσεις λίγο πριν την άφιξη του πρωθυπουργού

«Θερμή» υποδοχή είχε ετοιμάσει μία ομάδα Χανιωτών στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το πρωί είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Δικαστηρίων με πανό και πλακάτ με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για το Μακεδονικό. Μάλιστα, υπήρχαν αρκετές αφίσες σε στύλους που υπήρχε η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με την λέξη «Ανεπιθύμητος».

Παράλληλα, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, φωνάζοντάς τον «προδότη» ενώ οι αστυνομικοί – που έχουν κατακλύσει το κέντρο στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων ασφαλείας – απομάκρυναν ένα ζευγάρι που κρατούσε μία ελληνική σημαία και μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με την λέξη «Ανεπιθύμητος».

Ξεναγείται στις ΤΟΜΥ ο πρωθυπουργός

Αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ξεναγείται στις δύο ΤΟΜΥ που λειτουργούν στα Χανιά και συγκεκριμένα στον χώρο του παλιού νοσοκομείου.

Ο πρωθυπουργός, αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα του στην πόλη, θα επισκεφθεί την μαρτυρική Κάνδανο, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων από τα ναζιστικά στρατεύματα.

 

cretapost.gr