Αποκάλυψη Καμμένου: Στους ΑΝΕΛ συζητήσαμε πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά

Η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, πριν από την ψηφοφορία, συζήτησε το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

«Πράγματι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του κυρίου Κοτζιά στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Χρειαζόμαστε 50 υπογραφές και δεν είχαμε. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναζητήσουμε στηρίγματα αλλού» ανέφερε ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος. «Αυτό το κείμενο θα έπρεπε να έρθει στη Βουλή. Δεν έπρεπε να δοθεί εξουσιοδότηση στον κύριο Κοτζιά για να το υπογράψει, μετά ίσως είναι αργά για καταψήφιση» συμπλήρωσε.

«Εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά χθες και σήμερα νιώθω ανεξάρτητος Έλληνας. Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες σήμερα» τόνισε ο κ. Καμμένος, λέγοντας πως σήμερα πουλιέται η Μακεδονία και ανοίγουν οι ασκού του Αιόλου για το Αιγαίο και την Θράκη.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ αρνητικά για τον πρόεδρο του κόμματος στο οποίο ανήκε μέχρι πρότινος, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να διατηρήσει την φιλία του με τον Πάνο Καμμένο αλλά… «it takes two to tango».

«Δεν θα μιλήσω ποτέ εναντίον του Καμμένου ούτε θα αποκαλύψω συζητήσεις. Τίμησα τους ΑΝΕΛ και με τίμησαν. Δεν χρειάζονται ακρότητες. Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Έλληνας. Πολλοί συντονιστές των ΑΝΕΛ δηλώνουν παραίτηση σήμερα. Αυτό το κόμμα ξεκίνησε με πολλή αγάπη για την πατρίδα. Είμαι όμως ενάντια στον διχαστικό λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.