«Σφαγή» Αυλωνίτου-Καμμένου: «Πήγαινε στη ΝΔ» - «Υπάρχει τεράστιο θέμα, να μιλήσουν Τσίπρας - Καμμένος»

Σφοδρή σύγκρουση είχαν σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε νωρίτερα για την οικονομία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος είπε «αυτά δεν είναι οικονομικά. Αυτά είναι οικονομικά της κολύμβησης».

«Τα δικά σας οικονομικά είναι που αφορούν άλλους. Αφορούν τη Νέα Δημοκρατία. Προφανώς εκεί πηγαίνετε και τα λέτε αυτά τα πράγματα», ανταπάντησε η κ. Αυλωνίτου.

«Ωχ Θεέ μου», είπε ο Δημήτρης Καμμένος και πρόσθεσε «προβοκάρετε τον εγκέφαλο μας».

«Να πάτε στη Νέα Δημοκρατία αν θέλετε. Εκεί είναι τα νεοφιλελεύθερα»,  είπε η κ. Αυλωνίτου.

«Έχετε ταλέντα που σκοτώνουν» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση του με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Έπειτα ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε την κ. Αυλωνίτου για το «φύλλο πορείας» όπως είπε ενώ πρόσθεσε απαντώντας στον Γιώργο Αυτιά «όχι δεν είμαστε στο ίδιο κόμμα. Ευτυχώς».

«Κάθε φορά ο κ. Καμμένος αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση» υποστήριξε η κ. Αυλωνίτου και τόνισε πως όταν υπάρχει διαφωνία πρέπει αυτή να συζητιέται στην κοινοβουλευτική ομάδα και όχι στα «παράθυρα».

«Υπάρχει τεράστιο θέμα. Καλώ τον Αλέξη τον Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο να μιλήσουνε σήμερα ή αύριο να συνεννοηθούν διότι αυτή η πολιτική προσβολή και αυτή η αταξία, όταν προσβάλεις ένα συνεργάτη σου και του λες φύγε και πήγαινε σε άλλο κόμμα νομίζω θα πρέπει να λυθεί σε υψηλό επίπεδο. Θα το συζητήσω και με τον Πάνο εσωτερικά», είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Δείτε βίντεο: